Consumul de standby al unei plite de inducție?

Diverse experiențe făcute de membrii forums referitoare în special la aparatele electrocasnice mici și la gestionarea energiei.
Rebus
Învăț econologie
Învăț econologie
posturi: 10
Înregistrare: 20/02/12, 08:47

Consumul de standby al unei plite de inducție?




de Rebus » 27/02/12, 11:49

bonjour,

După ce am achiziționat un analizor de consum electric, Ecowatt, am început să urmăresc consumul rezidual al dispozitivelor în așteptare.

O plită de inducție cu 4 arzătoare foarte recentă, conectată la rețeaua mono 220V, nealuminată, absoarbe 100 de wați permanent.

Nu mi se pare foarte normal.

Vă mulțumesc că m-ați lăsat să beneficiez de experiențele dvs.
0 x

Avatar de l'Utilisateur
Christophe
moderator
moderator
posturi: 62170
Înregistrare: 10/02/03, 14:06
Locul de amplasare: Planeta cu efect de seră
x 3411




de Christophe » 27/02/12, 12:04

Nu stiu ...

Dacă există un sistem de automatizare sau buclă de siguranță (detectarea sau nu a unei pan), este posibil ca aceasta să nu fie o eroare de măsurare (25W pe placă).

Există butoane mecanice sau este un sistem tactil așa cum vedem deseori (determină un consum de standby neapărat mai mare decât cu butoanele)?

Ce spune avizul?
0 x
dedeleco
expert Econologue
expert Econologue
posturi: 9211
Înregistrare: 16/01/10, 01:19
x 7




de dedeleco » 27/02/12, 12:07

Nu este surprinzător, deoarece este obositor să faci o electronică de standby care consumă puțin, (mW posibil) cu cea a puterii la KW, că acest lucru crește prețul și că consumatorului obișnuit nu îi pasă !!!
0 x
Rebus
Învăț econologie
Învăț econologie
posturi: 10
Înregistrare: 20/02/12, 08:47




de Rebus » 27/02/12, 12:11

bonjour,

Este un sistem tactil clasic la modelele recente, însă 25 de wați pe sistem de detectare mi se pare totuși prohibitiv.

Instrucțiunile nu au putut fi mai succinte.
0 x
Avatar de l'Utilisateur
Christophe
moderator
moderator
posturi: 62170
Înregistrare: 10/02/03, 14:06
Locul de amplasare: Planeta cu efect de seră
x 3411




de Christophe » 27/02/12, 12:18

Rebus a scris:Este un sistem tactil clasic la modelele recente, însă 25 de wați pe sistem de detectare mi se pare totuși prohibitiv.


Nu chiar atât pentru motivul menționat de dedéleco ...

Rebus a scris:Instrucțiunile nu au putut fi mai succinte.


Există încă standarde minime care trebuie respectate, nu?

Ce marca este?
0 x

Rebus
Învăț econologie
Învăț econologie
posturi: 10
Înregistrare: 20/02/12, 08:47




de Rebus » 27/02/12, 12:29

Nu am îndrăznit să "leagăn", dar hei, este Whirpool.

Aș dori un feedback de la cineva care a efectuat această măsurare pe material similar.

Pentru mine 100 de wați în standby nu merge.

Nu merită să aveți grijă să deconectați accesoriile HIFI, televizorul sau încărcătoarele pentru câțiva wați, în timp ce o placă folosită de 2 până la 3 ore pe zi consumă 100 de zile și noapte tot anul ...

Cu toate acestea, aș dori să fiu sigur că acesta nu este un defect.
0 x
Avatar de l'Utilisateur
Christophe
moderator
moderator
posturi: 62170
Înregistrare: 10/02/03, 14:06
Locul de amplasare: Planeta cu efect de seră
x 3411




de Christophe » 27/02/12, 12:40

Rebus a scris:este Whirpool.


Ce referință exactă? Putem încerca să găsim o foaie de date vezi diagrama de cablare online?
0 x
Rebus
Învăț econologie
Învăț econologie
posturi: 10
Înregistrare: 20/02/12, 08:47




de Rebus » 27/02/12, 15:38

Re,

Placa arată fizic ca un ACM721NE
Însă pe eticheta lipită de ea citim CPSN-3000C Rev.S0

Nu am găsit înregistrări mai detaliate ...

Nimeni nu a avut curiozitatea de a-și folosi Ecowatt-ul pentru a găsi dispozitive care consumă inactivitate inutil?
0 x
Avatar de l'Utilisateur
Christophe
moderator
moderator
posturi: 62170
Înregistrare: 10/02/03, 14:06
Locul de amplasare: Planeta cu efect de seră
x 3411




de Christophe » 27/02/12, 15:55

De asemenea, nu a fost găsit cu această referință ... :|

Dacă există mai multe pentru a urmări consumul ascuns, dar Ecowatt nu este neapărat cel mai potrivit dispozitiv (deoarece măsoară consumul general în general, bine depinde unde este plasat în mod evident ...)

Personal nu am nici o plită de inducție, așa că nu te-am putut ajuta pe asta!

Putem aștepta opinia altui membru care îl are?
0 x
Avatar de l'Utilisateur
Am citro
expert Econologue
expert Econologue
posturi: 5129
Înregistrare: 08/03/06, 13:26
Locul de amplasare: Bordeaux
x 10




de Am citro » 27/02/12, 15:55

Rebus a scris:Nimeni nu a avut curiozitatea de a-și folosi Ecowatt-ul pentru a găsi dispozitive care consumă inactivitate inutil?
Bine, cu toate acestea, este prima utilizare a acestui dispozitiv care este conectat la ieșirea contorului și am tăiat toți consumatorii casei pentru a cunoaște puterea pe care o are fiecare. : Arrowl:
0 x


 


  • Subiecte similare
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj

Întoarceți-vă la "Laboratorul ecologic: experiențe diverse pentru econologie"

Cine este conectat?

Utilizatorii care navighează în acest sens forum : Nici un utilizator înregistrat și oaspeți 9